01 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση για απασχόληση σε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας παρακαλούνται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Φορέα μας στην επίσημη ιστοσελίδα www.kipoda.gr σε τακτά χρονικά διαστήματα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων κατάταξης και προσληφθέντων ακολούθησε τριήμερη διαδικασία ενστάσεων η οποία και ολοκληρώθηκε ( από την Τρίτη 27-112012 έως και την Πέμπτη 29-11-2012)
Ο φορέας μας επεξεργάζεται τα στοιχεία και εντός των επομένων ημερών θα προχωρήσει στην τελική φάση. Αναμένουμε και τις ενστάσεις που κατατέθηκαν ταχυδρομικά.  
Οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν αίτηση ένστασης θα ενημερωθούν εγγράφως σχετικά με την απάντηση στην διεύθυνση που δήλωσαν στο ειδικό έντυπο.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση των τελικών πινάκων Προσληφθέντων και κατάταξης.
Με την δημοσιοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων (πινάκων) θα ακολουθήσουν νεότερες οδηγίες.  
 Η ανακοίνωση ισχύει για αιτήσεις των παρακάτω ανακοινώσεων :
1)
«ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α» ως δικαιούχος εκτέλεσης της Πράξης «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Περιστερίου» με κωδικό MIS 377243 που συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) προβαίνει στην πρόσληψη 14 ανέργων έως 30 ετών με σύμβαση εξαρτημένης πλήρους εργασίας ορισμένου έργου 24 μηνών για απασχόληση σε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 5-11-2012
  2)
Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α» ως δικαιούχος εκτέλεσης της Πράξης «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου» με κωδικό MIS 377080 που συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) προβαίνει στην πρόσληψη 21 ανέργων έως 30 ετών με σύμβαση εξαρτημένης πλήρους εργασίας ορισμένου έργου 24 μηνών για απασχόληση σε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 5-11-2012
Πληροφορίες στο 210-5786870

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.